Ingredienser til 3 personer
3 gulerødder
½ selleri
2 løg
4 kartofler
3 fed hvidløg
2 spsk hakket persille
Hønsebouillon eller en bouillontern
250 g Power Sprouts
4 spsk creme fraiche 18%
Solsikkekerner eller sprødstegt bacon i tern
Ingredienser til 3 personer
3 gulerødder
½ selleri
2 løg
4 kartofler
3 fed hvidløg
2 spsk hakket persille
Hønsebouillon eller en bouillontern
250 g Power Sprouts
4 spsk creme fraiche 18%
Solsikkekerner eller sprødstegt bacon i tern
Instruktioner
Grønsagerne – undtagen – Power Sprouts gøres i stand og skæres i tern på ca. 2 cm. Koges i bouillonen til de
er møre. Blendes med en stavblender. Suppen smages til med salt og møllepeber.
Power Sprouts blancheres i kogende vand kort tid, vandet hældes fra, og de tilsættes suppen.
Anrettes i dybe tallerkener og pyntes med creme fraiche, et par Power Sprouts, ristede solsikkekerner eller
sprødstegte bacon tern.
Velbekomme!!