Ingredienser til 4 personer
1 mørbrad af gris
250 g valnødder
4 spsk. olivenolie
2 spsk. piskefløde
350 g fettuccine
Salt og hvid peber
Ingredienser til 4 personer
1 mørbrad af gris
250 g valnødder
4 spsk. olivenolie
2 spsk. piskefløde
350 g fettuccine
Salt og hvid peber
Instruktioner
Mørbraden afpudses og skæres i små medaljoner. Krydres med salt og peber; steg dem på en pande til de
er rosa stegte.
Kør valnødderne i en foodprocessor til de er grofthakkede. Kom dem i en skål sammen med olivenolie og
fløde. Krydr med salt og hvid peber, og rør det til en jævn masse.
Kog fettuccinen al dente i en stor gryde med saltet, kogende vand. Hæld vandet fra, vend
valnøddeblandingen i pastaen og bland godt.
Anret medaljonerne sammen med fettuccinen og tilføj valnøddesaucen.
Velbekomme!