Skip to main content

KALKUNSCHNITZEL MED VARM RÅKOSTSALAT

Ingredienser til 4 personer

400 g kalkunkød i skiver
2 spsk. olivenolie
2 spsk. smør
20 g sort sesam
2 spsk. mel

VARM RÅKOSTSALAT:
1 porrer
1 rødløg
4 gulerødder
½ spidskål
2-3 fed hvidløg
2 spsk. smør
Salt og peber

Instruktioner

Panér schnitzlerne i mel og sort sesam. Krydr med salt og peber.

Grøntsagerne gøres i stand og skæres i tynde skiver og lægges i et ovnfast fad. Smør fordeles i små klatter
over grøntsagerne og krydres med salt og peber. Sættes i en varm ovn ved 175° i 30 minutter dækket med
stanniol.

Kødet steges i halv olie / halvt smør til det er gyldent.

Anrettes med den varme råkostsalat evt. med en citronbåd og et groft stykke brød.

Velbekomme!