Ingredienser til 4 personer
1 løg
1 fed hvidløg
250 g San Marzano tomater
500 g broccoli
300 g kalkun
6 saltede ansjoser
½ glas hvidvin
1 glas vand
Salt, peber
400 g conchigilie pasta
Pecorino
Salt & peber
Ingredienser til 4 personer
1 løg
1 fed hvidløg
250 g San Marzano tomater
500 g broccoli
300 g kalkun
6 saltede ansjoser
½ glas hvidvin
1 glas vand
Salt, peber
400 g conchigilie pasta
Pecorino
Salt & peber
Instruktioner
Pil løg og hvidløg. Skær løg i tynde strimler, og hak hvidløg fint. Skyl tomaterne, og halvér dem. Skyl broccoli
og pluk ud i små buketter.
Brun kødet i en pande med olie. Tilsæt løg, og steg videre, til det begynder at tage farve. Kom hvidløg i, og
vend rundt. Tilsæt ansjoser, hvidvin og de halve tomater samt vand. Lad det simre i 10 minutter, og kom så
broccoli i. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen al dente i godt saltet vand. Gem lidt af kogevandet, før det sigtes fra.
Vend pastaen med saucen. Riv Pecorino’en fint og vend ca. en håndfuld i pastaretten.
Brug lidt af kogevandet til at løsne op i pastaen. Servér med ekstra Pecorino over.
Service meddelelse:
San marzano tomater: En lidt aflang tomat
Conchigilie pasta: Ligner en konkylie
Pecorino: En anden type revet ost end parmesan, lavet af fåreost
Velbekomme!!