Instruktioner
Pil rødløg, skær dem i tynde skiver og læg dem i et sylteglas. Kog eddike, vand og sukker i en lille gryde til
sukkeret er opløst. Hæld lagen over rødløgene, læg låg på, og sæt glasset på køl i mindst 2 timer, gerne
dagen før.
Kog kyllingefileterne i en gryde med letsaltet vand i 10-12 minutter, til de er gennemtilberedte.
og lad det hele simre i 20 minutter. Tag kyllingefileterne op af gryden og pluk kyllingekødet i mindre stykker
med 2 gafler. Lad kyllingekødet afkøle helt.
Rør cremefraiche, mayonnaise, sennep og honning sammen til en dressing i en skål. Smag til med salt og
møllepeber.
Skær de syltede agurker i små tern, og vend dem i dressingen sammen med det plukkede kyllingekød. Lad
hønsesalaten trække på køl mindst 1 time før servering.
Rist pancetta skiverne sprøde på en tør pande, og lad dem afdryppe på køkkenrulle. Skyl salaten, skær
bunden af og pluk 4 blade. Skyl og hak brøndkarse.
Fordel et par skefulde hønsesalat på de 4 salatblade og top hver anretning med sprød pancetta, syltede
rødløg og brøndkarse.
Velbekomme!