Instruktioner
Kødet skøres fri for ben og skind. Stikkes med en skarp kniv 2-3 gange. Lægges i en plastpose. Marinaden
røres sammen og hældes ved. Posen lukkes omhyggeligt, og kødet marineres i køleskab i 1-2 timer. Kødet
drypper af i en sigte og duppes tørt og marinaden gemmes.
Brun kødet i smørret. Tages op og krydres med salt og peber.
Svampene renses og skæres i skiver. Svitses med hvidløg i 1-2 minutter. Bouillon, marinade og koriander
hældes ved. Kyllingestykkerne lægges i. Simrer i ca. 15 minutter til kødet er mørt. Kyllingestykkerne tages
op. Majsstivelsen udrøres i fløden og røres i. Koges kort igennem.
SAFRANRIS:
1 fint hakket løg
1 fed fint hakket hvidløg
1 spsk. olivenolie
3 dl parboiled ris
1 knsp. safran tråde
6 dl hønsebouillon
Løg og hvidløg svitses i olien uden at tage farve. Ris og safran tilsættes under omrøring. Kogende bouillon
hældes ved. Risene simrer under låg i ca. 20 minutter.
PYNT:
Appelsinbåde og fint hakkede koriander.
Server eventuelt flûte til
Velbekomme!