Instruktioner
Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Lad de kogte kartofler afkøle og skær
dem i halve eller kvarte, afhængig af størrelsen. Skær bacon i tern og steg dem gyldne og sprøde på en
pande i ca. 10 minutter. Tag baconternene af panden og læg dem på fedtsugende papir.
Steg de kogte kartofler på panden i ca. 10 minutter til de er gyldne. Krydr med salt og peber. Skyl og snit
bladselleri fint. Skyl og tør hjertesalaten og den blandede salat. Hak hjertesalaten groft. Vend salaten
sammen i en skål og vend dem med olie, eddike, salt og peber.
Riv peberroden på den fine side af rivejernet, så du får ca. 2 tsk. Rør det sammen med cremefraichen,
sukker, salt og peber i en skål.
Anret salaten på et fad og fordel stegte kartofler og bladselleri ovenpå. Tegn striber af peberrodsdressing
henover og top med sprød bacon og fintsnittet forårsløg. Server med brød.
Velbekomme!