Skip to main content

HOT WINGS MED KARTOFFELSALAT MED BACON OG PEBERRODSDRESSING

Ingredienser til 4 personer

600 g kartofler
Salt
150 g bacon i et helt stykke
Peber
3 stilke bladselleri
1 hjertesalat
2 håndfulde blandet grøn salat
2 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike

PEBERRODSDRESSING:
1 lille stykker peberrod, ca. 2 tsk.
2 dl cremefraiche 18%
¼ tsk. sukker
Salt og friskkværnet peber

TIL SERVERING:
½ bundt forårsløg

Instruktioner

Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Lad de kogte kartofler afkøle og skær
dem i halve eller kvarte, afhængig af størrelsen. Skær bacon i tern og steg dem gyldne og sprøde på en
pande i ca. 10 minutter. Tag baconternene af panden og læg dem på fedtsugende papir.

Steg de kogte kartofler på panden i ca. 10 minutter til de er gyldne. Krydr med salt og peber. Skyl og snit
bladselleri fint. Skyl og tør hjertesalaten og den blandede salat. Hak hjertesalaten groft. Vend salaten
sammen i en skål og vend dem med olie, eddike, salt og peber.
Riv peberroden på den fine side af rivejernet, så du får ca. 2 tsk. Rør det sammen med cremefraichen,
sukker, salt og peber i en skål.

Anret salaten på et fad og fordel stegte kartofler og bladselleri ovenpå. Tegn striber af peberrodsdressing
henover og top med sprød bacon og fintsnittet forårsløg. Server med brød.

Velbekomme!